Skip to main content
Luni - Vineri 08:00-20:00
Str. Gheorghe Doja, nr. 49, Oradea
+40 359 455 440 | contact@medinsight.ro
facebook
Clinica Medinsight

Despre Noi
Medinsight

Clinica Medinsight

a fost înființată pentru a oferi servicii medicale avansate și personalizate, pentru fiecare pacient. Valoarea noastră este echipa, iar valoarea echipei noastre este cunoasterea. Transmiterea acestei cunoașteri, prin compasiune si respect față de suferința și nevoile specifice fiecărui pacient, ne asigură, în majoritatea cazurilor, succesul implementării conduitelor terapeutice specifice. „LIDERUL echipei”, în timpul fiecărei consultații, dar și pe parcursul derulării tratamentelor, independent de durata acestora, este PACIENTUL. Noi, cadrele medicale din echipa MEDINSIGHT, suntem „doar” consultanți pasageri în viața pacientului, cu intenții comune cu ale acestuia și anume: reechilibrarea psiho-somatică a pacientului, având ca și „efect secundar” îmbunătățirea calității vieții acestuia și a anturajului său familial și socio-profesional. 

Suportul reciproc, responsabilitatea,

respectul, optimismul, implicare absolută, devotamentul – sunt caracteristici care definesc fiecare membru al echipei, regăsindu-ne astfel în vorbele lui Phil Jackson: „Puterea echipei este ceea a fiecărui membru, iar puterea fiecărui membru este ceea a echipei”. In plan medical, munca în echipă rămâne prezentă, multe cazuri fiind abordate printr-o colaborare interdisciplinară în cadrul clinicii, pacientul având posibilitatea de a fi evaluat, supravegheat și tratat de către mai mulți medici, cu diferite specialități, terapeuți cu experiențe teoretice și practice de înaltă ținută academică, acumulate în țări din întreaga Europă, dar și din România. Consolidându-ne integritatea, rămânem determinați să păstrăm la standarde înalte calitatea actelor medicale, etica și responsabiliatatea profesională, fiind demni, astfel, de încredera pacienților noștri.

Clinica Medinsight nu este indiferentă nici la susținerea umanitară a comunității noastre, având o strânsă colaborare cu diverse asociații, dintre care nominalizăm „Asociația Help and Care” sau „Asociația Italiani în Bihor”, împreună participând la diferite evenimente caritabile (sprijinul copiilor cu atusim, a vârstnicilor din diferite centre sociale locale și locoregionale sau a cazuril0r socio-medicale complexe).

Specialități
Medinsight

ORTOPEDIE-TRAUMATOLOGIE

Această specialitate se adresează patologiilor aparatului locomotor, dobândite (entorse, fracturi) sau congenitale (diformități ale membrelor, displazii), acute (contuzii, entorse, luxații, fracturi) sau cronice (artroze – coxartroza, gonartroza).

NEUROCHIRUGIE

Neurochirurgia este o ramură a chirurgiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratamntul chirurgical al patologiilor sistemului nervos central (creier, maduva spinării) sau periferic (nervii periferici), de exemplu tumori ale creierului sau ale coloanei vertebrale, hematoame posttraumatice intracraniene, decompresii/suturi ale nervilor periferici, etc..

Neurologia

Această specialitate medicală se ocupă cu diagnosticul și tratamentul bolilor (accidente vasculare cerebrale, boala Parkinson, epilepsie, Alzheimer, neuropatii) organice ale sistemului nervos central (creierul, maduva spinării) sau periferic (nervii cranieni, ganglionii spinali, nervii periferici).

KINETOTERAPIE

Kinetoterapia, studiază biomecanica omului prin componentele ei neuromusculare și musculoscheletale, în vederea stabilirii și aplicării unor tehnici de gimnastică medicală (terapie prin mișcare), individualizate pe fiecare pacient și patologie a acestuia (scolioză, paralizii, hipotrofii musculare posttraumatice, platfus), cu intenția intreținerii sau redobândirii calităților motrice fiziologice, independente sau adjuvante intervențiilor chirurgicale.